Webinar Aon en EYE: ‘Een cyberveilige organisatie: kosten en schade onder controle’

Verzekeraars stellen sinds kort meer eisen aan de voorzorgsmaatregelen die mkb-organisaties moeten nemen als het gaat om cyberbeveiliging. Soms worden risico’s zelfs geweigerd. Wat kunt u doen als mkb-organisatie? EYE en Aon’s Cyber Solutions hebben de handen ineengeslagen om ook voor het mkb cyberveiligheid en verzekeren toegankelijk te maken en te houden.

Gratis webinar met praktische tips

Dit webinar wordt georganiseerd door Aon en EYE en is bedoeld voor directies, IT-managers en riskmanagers binnen het mkb die een betere grip willen krijgen op cyberrisico’s. Tijdens het gratis webinar gaan de experts van EYE en Aon in op de belangrijkste cybersecuritymaatregelen. Aan de hand van actuele cyberaanvallen laten zij zien wat de gevolgen waren, maar juist ook wat voorkomen had kunnen worden met eenvoudige, deels gratis, maatregelen. Een goede cyberbescherming tegen een mkb-prijs is mogelijk als u vooraf de nodige zaken regelt en daarnaast afspraken maakt over dienstverlening tegen een vaste prijs.

Waar krijgt u antwoord op tijdens het webinar?

Hoe uw cyberbescherming op een praktische wijze aan te pakken en zo cyberweerbaar te worden, bespreken wij tijdens het webinar ‘Een cyberveilige organisatie: kosten en schade onder controle’. U kunt verder uitleg verwachten tijdens het webinar over:

  • waarom incidenten nooit 100% te voorkomen zijn;
  • het belang van real-time monitoring en detectie van cyberrisico’s bij het beperken van de gevolgen;
  • het belang van snelle incident response;
  • incident-response: zelf doen of uitbesteden;
  • het samenspel tussen voorbereiding, reageren en verzekeren;
  • wat goede cyberbescherming kost voor u als mkb-ondernemer.