Waarschuwing Reaal voor storm Ciara meest gelezen op website Risk & Business in februari

Vorige maand werd de website van Risk & Business in totaal door 34.462 personen bezocht voor het lezen van één of meerdere berichten, wat neerkomt op gemiddeld 1.188 keer per dag. Dat is 30% meer dan de 26.571 lezers een jaar eerder en het op twee na hoogste aantal bezoekers sinds de start in 2016. In de eerste maand van dit jaar werd het hoogste aantal lezers geregistreerd: 45.215 (1.459 per dag)  in november  2019 35.884 bezoekers (1.196 per dag).

Het best gelezen artikel was het bericht van Reaal waarin het waarschuwde voor de komst van storm Ciara, dat door maar liefst 3.762  personen werd bekeken. Op ruime afstand  volgden de versterking van NLG Verzekeringen  met Menno van Doorn en  Vincent Karreman, de indiensttreding van Francis Wamsteeker als Insurance manager bij Dura Vermeer Groep, de voordracht van Rob ter Mors als nieuwe uitvoerend bestuurder bij de VNAB en het artikel waarin Aon’s Hugo Wegbrans de verwachting uitspreekt dat de harde verzekeringsmarkt nog zeker twee jaar zal aanhouden.

De Top 10 wordt gecompleteerd door het artikel over het definitieve vertrek van Wim Span bij de VNAB, de versterking van de schadeafdeling bij Liberty Specialty Markets met Joany Lavrijsen en promotie Raoul Lamsberg, de benoeming van mr Desirée Lam als manager van de nieuwe afdeling Personenschade bij Crawford & Company en die van Tanja de Nijs als manager Liability en de overstap van Corné Rodenburg naar de Hanselman Groep.