Voortzetting loopbaan Jorden de Boer bij WTW meest gelezen bericht in februari

Het artikel over de aansluiting van Jorden de Boer bij WTW  na zijn vertrek bij Aon is het meest gelezen bericht in februari op de website van Risk & Business. Het artikel werd meer dan duizend keer gelezen. De aanstelling van Ralph van Helden als CEO bij Licent staat op de tweede plek met iets meer dan 900 views. Daarna volgens  de samenwerking tussen Crawford & Company en Clerckx van den berg op het gebied van renewable energy, de ambitieuze internationale groeiplannen van The Ardonagh Group  na de overname van Lèons en die van de DP Survey Group na de krachtenbundeling met TOP Expertise.

De Top-10 wordt gecompleteerd door het bericht over de samenwerking van meerdere branchepartijen met de IVA Business School in de zoektocht naar commercieel verzekeringstalent het bericht over de nieuwe pensioenwet als belangrijk stap op weg naar een toekomstbestendig pensioenstelsel, de pensionering van René van der Ven na 47 jaar in de sector te hebben gewerkt, de start van Help Letselschade door Jan Willem Lenselink en Arjan Schippers het vertrek van Bart Hoogstad als bestuurslid van het NIVRE.

In februari werd de website van Risk & Business bezocht door 38.971 brancheprofessionals, gemiddeld 1.392 per dag. Een jaar eerder waren dat er 40.799 (1.457 per dag). In de eerste twee maanden van dit jaar bezochten 85.695 personen de website, eveneens iets min der dan 2.000 minder dan de 87.667 een jaar eerder.