Van Empel Opleidingen en Training tekent Examenovereenkomst met SCIOS


 
Eerder deze maand  zetten John de Vries en Ruud van Empel samen met SCIOS bestuursvoorzitter Arie Krijgsman de formele handtekening onder de Examenovereenkomst waarmee van Empel Opleidingen en Training officieel SCIOS-examenbureau voor de Deelregeling Stookinstallaties (SCIOS Scope 1 t/m 7) werd.

“Van Empel Opleidingen en Training verzorgt al geruime tijd SCIOS gerelateerde opleidingen. Het enige wat nog ontbrak was de formele handtekening onder de Examenovereenkomst. Die werd op 15 maart 2019 gezet door John de Vries en Ruud van Empel (van Empel Opleidingen en Training) en SCIOS bestuursvoorzitter Arie Krijgsman. Daarmee zijn wij nu officieel SCIOS-examenbureau voor de Deelregeling Stookinstallaties, SCIOS Scope 1 t/m 7. We zijn trots”, meldt Van Empel.

Bij het opleidingsbedrijf kan eenieder  ook terecht voor de Deelregeling Elektrisch Materieel (Scope 8 t/m 10). De examens organiseren zij met een van de erkende examenbureaus. Ga voor het overzicht van onze opleidingen, trainingen en workshops naar: www.vanempelopleidingen.com