Van Empel Event op 7 september a.s. in Woerden: – Over naar waterstof, en dan?

Tijdens het event: “Over naar waterstof, en dan?” neemt Van Empel Inspecties en Advisering, dat op 7 september a.s wordt gehouden in het Intechnium Gebouw in Woerden, staat  de transitie van aardgas naar waterstof centraal. “Er wordt dieper ingegaan op de nodige voorbereidingen, de voor- en nadelen van waterstof t.o.v. aardgas, een demonstratie en nog veel meer! Tijdens dit event, dat begint om 13.30 uur (inloop vanaf 13.00 uur) zijn verschillende gastsprekers aanwezig .? Het event wordt omstreeks 16.30 uur afgesloten met een netwerkborrel

Gastsprekers 


Jarig Steringa (Gasunie)
Jarig Steringa behandelt tijdens zijn presentatie verschillende prangende vragen: Waarom overgaan van aardgas naar waterstof? Welke voorbereidingen zijn er nodig? De voor- en nadelen van waterstof t.o.v. aardgas, de tijdlijn van het uitrollen van het waterstof netwerk en de voordelen van waterstof t.o.v. elektriciteit als energiedrager.

Stork Thermeq
Stork Thermeq verzorgt op dit event een unieke demonstratie van een zelfontwikkelde waterstofbrander. Stork Thermeq gaat dieper in op de waterstofbrander en demonstreert hoe dit in zijn werk gaat.

John de Weerd (van Empel Inspectie en Advisering)
John de Weerd gaat tijdens zijn presentatie dieper in op de normontwikkeling van aardgas naar waterstof toe: Wat houdt dit in, hoe komt de wet- en regelgeving eruit te zien en wat is de rol van van Empel Inspecties en Advisering in deze energietransitie? 

Arthur Grooten (Tata Steel)
Arthur Grooten introduceert tijdens zijn presentatie Tata Steel en vertelt over de volgende onderwerpen: Huidige waterstofinstallaties en verbruikers, eisen/regels bij Tata Steel m.b.t. waterstofleidingen/installaties en de waterstofroute.
 

INTERESSE?

Heeft u interesse in dit event? Schrijf u dan nu in via https://www.vanempelinspecties.com/over-ons/kennissessie/