Tweede VNAB-podcast vanaf vandaag te beluisteren: cyberrisico’s centraal

  Vanaf vandaag is ook de tweede aflevering van de VNAB-podcast te beluisteren op Spotify, SoundCloud en Apple Podcast. In deze editie getiteld ‘Cyberrisico’s, een wereld te winneen’ duikt de co-assurantie-vereniging in de wereld van cyberrisico’s.

“Risico’s die vandaag de dag al niet meer zijn weg te denken en ook zeker in de toekomst een grote rol zullen spelen. Toch zijn ze vaak nog onderbelicht. Iets waar de gasten van deze podcast graag verandering in willen brengen.”  Hoe houden we cyberrisico’s verzekerbaar en betaalbaar? En welke maatschappelijke impact kan de verzekeringsmarkt hebben? Aan tafel zijn geschoven Sjaak Schouteren (Marsh) en Stefan Zwager (AIG) mede namens de Technische commissie Cyber, externe deskundige Job Kuijpers (EYE) en Risk Insurance Trainee Maartje Wijnker.

Risk has the future
In de VNAB podcastreeks ‘Risk has the future’ deelt de VNAB  de rijke historie van de markt, wordt gekeken naar de dag van vandaag en wordt vooral ingegaan  op de uitdagingen van morgen. “Hoe houden we cyberrisico’s verzekerbaar? Hoe bereiden we ons voor op de nieuwe werkwereld? En hoe maken we de transitie naar een meer duurzame samenleving? Zolang we de toekomst niet kunnen voorspellen, zullen er altijd risico’s blijven die verzekerd moeten worden. The future has risks. Risk has the future. “


Tijdens de reeks van vier afleveringen gaat presentatrice Tamara Bok in gesprek met een wisselend gezelschap van gasten. Iedere podcast schuiven er een makelaar, een verzekeraar en een externe deskundige aan tafel. Daarnaast sluit er ook een young professional aan om zijn of haar kijk op het onderwerp met de luisteraars te delen.
Luister via Spotify
Luister via SoundCloud
Luister via Apple Podcast
 
De volgende podcast is begin januari te beluisteren en staat in het teken van de toekomst van werk.