Risk Explorer: Nieuwe huisvesting, nieuwe website en nieuwe landen

Begin dit jaar heeft de directie van Risk Explorer besloten om op zoek te gaan naar meer passende huisvesting. Sinds de overname van Branche Benefits in juni 2019 door de Heilbron Groep zijn de juridische banden met dit voormalige zusterbedrijf doorgehaald. Mede vanwege de groei paste hier qua huisvesting meer ‘eigen smoel’ en een eigen vestigingslocatie bij. Risk Explorer heeft per 1 juli jongstleden een plek in een eigentijdse pand in Meppel betrokken.

Inspirerende plek op IT Campus

Robin Drenth, Manager Business Development Risk Explorer: “We zitten hier gevestigd op een soort IT-Campus, waarin veel ICT-gerelateerde ondernemers werken aan frisse ideeën en vernieuwende businessmodellen voor de toekomst. Dat werkt uiterst inspirerend. Daarnaast beschikken we hier over mooie, moderne en professionele presentatie- en trainingsfaciliteiten. Kortom, dit is voor ons ‘the next step’.”

Nieuwe website

De website van Risk Explorer is zowel het portaal naar de applicatie als de plek waar nieuwe gebruikers kennismaken met het gedachtengoed van het bedrijf. Robin Strijker, Sales Manager Risk Explorer: We vonden tegelijkertijd met de verhuizing dat onze website ook toe was aan ‘refreshment’. Meer to-the-point en een scherpere propositie. Dit heeft mede te maken met de toenemende focus op verdere internationalisering. Naast Nederland is Risk Explorer sterk groeiend in België en inmiddels ook in Duitsland. Komend najaar hebben we verder verkennende gesprekken in het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten. Het probleem dat we in Nederland oplossen speelt wereldwijd. We hebben nog genoeg huiswerk!”

Continue doorontwikkeling van de applicatie

Gebruikers van Risk Explorer merken dat het team continue bezig is met het door-ontwikkelen van de software en nieuwe modules. Ewout Strijker, Founder Risk Explorer: “We doen er alles aan om het de adviseur makkelijker te maken, om hem/haar efficiënter/sneller te laten werken en om de advieskwaliteit steeds verder te verbeteren. Dat is onze missie en daar krijgen we energie van!”