Risicomanager Gert-Peter Noordegraaf gaat met Hello Risk ondernemers door de coronacrisis helpen

Risicomanager Gert-Peter Noordegraaf is midden in de coronacrisis gestart met zijn eigen adviesbedrijf Hello Risk. Voor alle werkgevers die nu verplicht mensen thuis laten werken heeft hij een simpele maar effectieve risico inventarisatie & analyse tool gemaakt voor een thuiswerkplek. “De medewerker beoordeelt zelf zijn werkplek op basis van een vast format. De werkgever ontvangt de informatie over iedere individuele thuiswerkplek en kan hierop het beleid aanpassen”

Gert-Peter wil met zijn jarenlange ervaring als bedrijfsadviseur en risicomanager ondernemers helpen om in deze lastige tijden er toch voor te zorgen dat projecten binnen budget, zonder faalkosten of schades en binnen gestelde deadlines kunnen worden opgeleverd. Hij zegt dit te kunnen bereiken door zijn innovatieve online risicomanagementaanpak bij bedrijven te implementeren waardoor opdrachtgevers wel hun doelstelling behalen en hierdoor meer kans hebben om deze crisis te overleven. “De naam Hello Risk staat voor de manier waarop ik risico’s kijk. Niet argwanend of afwachtend; Kom maar op met dat risico, het kan evengoed een kans zijn!”, licht hij toe.  

Voor zijn innovatieve aanpak werkt hij samen met RiskID  uit Delft, een bedrijf wat zich al jaren geleden gevestigd heeft in de markt voor risicomanagementsoftware en al talloze bedrijven, gemeentes en waterschappen heeft geholpen met het implementeren van risicomanagement.Alle informatie over de innovatieve aanpak en welke diensten worden aangeboden zijn te vinden op de website www.hellorisk.nl.

Gert-Peter Noordegraaf werkte de afgelopen twee jaar bij Helder Risicomanagement  als risicomanager. Hij werkte eerder ruim 5,5 jaar als adviseur Schade zakelijk bij Van Anraad Assurantiën| Pensioenen en daarvoor sinds 1990 bij Univé Verzekeringen, Multimediair B.V, en Schouten Zekerheid.