Recycling-industrie centraal op ASPO-themamiddag

 

Het Algemeen SchadePreventie Overleg (ASPO), de Nederlandse branchevereniging van risk engineers in de verzekeringsmarkt, organiseert op donderdag 27 september a.s. een themamiddag op de vaste ‘thuislocatie’  Restaurant Lapershoek in Hilversum.De prikkelende titel luidt ‘Met een luchtje’. Centraal staat de recycling-industrie, de bedrijfstak die zowel in Nederland als daarbuiten steeds moeilijker te verzekeren is.

Verdeeld over vier presentaties zullen zes sprekers over dit thema het woord voeren, waaronder de Brit Geoff Smallwood  van WISH ( Waste Industry Safety and Health Forum) over de aanpak van de problematiek in Groot-Brittannie. Daarnaast belichten Hans van der Weijgert, Carl Entholen en Angus Sangster van de IFC Group het fenomeen ‘ broei’, verzorgt Mactwin een inleiding over de beveiliging van een afvalverbrandingsinstallatie en houdt ere-lid Ad Durinck (Aon) een voordracht over de (preventie)aanpak rond papierecyclingbedrijven

De themamiddag in Hilversum begint om half twee (ontvangst vanaf 13.00 uur)  en zal omstreeks 17.00 uur worden afgesloten met een netwerkborrel. De bijeenkomst is in principe voor de ASPO-leden en andere genodigden. Overige geïnteresseerden kunnen zich wenden tot de bestuursleden Han Dieben en Hak van der Sijp. De contactgegevens staan op de ASPO website (www.ASPO.nl).