Otto Bekouw start adviesbureau voor bedrijven: SwanAdvisory

Otto Bekouw is deze week gestart met een adviesbureau onder de naam SwanAdvisory. Otto gaat met een nieuw, zelf ontwikkeld risicoconcept bedrijven ontzorgen en ondersteunen bij het beheren van zaken op het gebied van riskmanagement en verzekeringen, meezoeken naar synergiën en helpen bij een betere besluitvorming op beide werkgebieden.

Daarbij geeft hij nadrukkelijk aan niet zelf te gaan bemiddelen in verzekeringen maar zich te focussen op consultancy-werkzaamheden, zoals de advisering van bedrijven  over risicobeheersing, tendermanagement en insurance management. Hij zegt zich primair te gaan richten op bedrijven die zelf geen risk- en/of insurance manager in dienst hebben. Hij werkt vooralsnog alleen maar zegt nadrukkelijk de intentie te hebben uit te groeien naar een adviesbureau met meerdere partners.

Otto Bekouw is sinds 1994 actief op het gebied van verzekeren en riskmanagement. In de afgelopen 27 jaar werkte hij bij verzekeraars, makelaars en als risk- en insurance manager bij meerdere bedrijven, waaronder als Head of Insurance  & Riskmanagement  bij Philips. De afgelopen 5,5 jaar was hij werkzaam als Strategic Global Account Executive bij Aon.

SwanAdvisory is telefonisch bereikbaar onder nummer 06-55748920 en per email via otto.bekouw@swanadvisory.nl