Oscar Bus (Royal Bos Kalis Westminster) gaat bij VolkerWessels Hans Gorree opvolgen als directeur Corporate Risk & Assurance


Bij Volker Wessels treedt per 1 juni 2019 Oscar Bus in dienst als Directeur Corporate Risk & Assurance. Vanaf die datum zal hij tevens leiding gaan geven aan de afdeling Corporate Risk & Assurance in Zwijndrecht. Oscar Bus is sinds 2002 werkzaam bij Royal Boskalis Westminster, respectievelijk als Hoofd van de verzekeringsafdeling, Hoofd Juridische zaken en als Claim Specialist. Dat heeft de Raad van Bestuur van VolkerWessels  gisteren bekend gemaakt.

Bus volgt in die functie Hans Gorrée op, die sinds april  1991 bij VolkerWessels de functie van directeur Corporate Risk Management & Insurance / het pensioen kennis centrum heeft vervuld. Op 13 november 2020 zal hij met pensioen  gaan,  na een dienstverband van 29 jaar “In aanloop naar zijn pensionering heeft Hans te kennen gegeven een stapje terug te willen doen en wil hij de tijd en gelegenheid hebben om zijn opvolger goed in te werken. Hans Gorrée gaat per 1 juni zorgen voor de kennisoverdracht naar Oscar Bus en zal tot aan zijn pensioen enkele lopende dossiers gaan afronden”, aldus de Raad van Bestuur.