Normec neemt Van Empel Inspecties en Advisering en B&R Inspectie en Advies over


Per 1 januari 2024 is Van Empel Inspecties en Advisering, evenals het  zusterbedrijf B&R Inspectie en Advies, officieel deel gaan uitmaken van de Normec Group.” Deze significante stap markeert het begin van een opwindende nieuwe fase in onze bedrijfsgeschiedenis, waarbij de kwaliteit en betrouwbaarheid die u van ons gewend bent, onverminderd blijft voortbestaan”, schrijven Dré Timmermans en Michael Kuylaars, Directie van Van Empel Inspecties en Advisering, in een brief aan de relaties.
 
“Deze samenvoeging biedt niet alleen continuïteit van onze vertrouwde dienstverlening, maar stelt ons ook in staat om ons aanbod te verrijken met de uitgebreide expertise en diensten van Normec. Door deze synergie kunnen wij u nog beter ondersteunen met een breder scala aan inspectie- en adviesdiensten, wat bijdraagt aan het verder verhogen van de kwaliteit en efficiëntie die u van ons verwacht.”
 
Normec is actief  op het gebied van testen, inspecteren, certificeren en compliance en is zowel vertegenwoordigd in Nederland als daarbuiten. “Met hun sterke focus op kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid, sluit hun visie naadloos aan bij onze missie om uitzonderlijke service en betrouwbaarheid te bieden. Samen met Normec zetten wij ons in voor continue innovatie en verbetering, zodat we uw verwachtingen niet alleen kunnen blijven waarmaken, maar ook kunnen overtreffen”, aldus beide directeuren