Nieuwe banen voor Luc Arnouts, Muhlis de Roock, Marlies Doornenbal, Edwin Stulen, Rob van Erp en Frits Schulte

De transfercarrousel in verzekerings-, expertise-en riskmanagementland draait op volle toeren door. In dit artikel treft u andermaal weer een groot aantal personele mutaties aan.

Bij Liberty Specialty Markets  is Luc Arnouts deze maandaan de slag gegaan als Business Development Manager  voor België en Luxemburg. Hij is 30 jaar werkzaam in de verzekeringsbranche,waarin hij in 1989 begon bij Marsh. Later werkte hij in diverse directie- en managementfuncties bij Kegels Verzekeringen, Vanbreda Risk & Benefits en laatstelijk Concordia.

Muhlis de Roock is deze maand in dienst getreden bij Schouten Zekerheid als Specialist Brand, Transport en Aansprakelijkheid. Hij werkt sinds 2011 in de verzekeringsbranche en was onder meer actief bij Marsh, Univé, de Poliscounter, de Vereende en laatstelijk als Broker Property/Relatiebeheerder Zakelijke Verzekeringen bij Tinke Assurantiën.

Willis Towers Watson heeft zich in september versterkt met Marlies Doornenbal-Stortenbeker.  Zij gaat zich bezighouden met Corporate Risk Broking/Cliënt Service & Support. Zij werkte hiervoor onderr meer gedurende 13,5 jaar in verschillende functies bij Aon, laatstelijk als Senior Cliënt Coördinator Public & Business Services & Construction.

Edwin Stulen heeft per 1 september jl. de overstap gemaakt naar Von Reth Taxatie en Advies in  Eindhoven, waar hij aan de slag is gegaan als Operationeel Manager Taxaties. Hij is sinds januari 1996 werkzaam als (senior) taxateur bij onder meer PD&W Taxaties, ATMP en de afgelopen negen jaar bij Lengkeek, waar hij zijn taxatiewerk combineerde met de functie van Account Manager.

Bij Stedin is Rob van Erp deze maandaangesteld als Head of Risk Management.Sinds 1997 heeft hij verschillende riskmangementfduncie vevruld bij onder meer EY, ABNAmro, Rabobank,  Zilveren Kruis, AGIS Zorgverzekeringen en de afgelopen drie jaar als zelfstandig adviseur. Ook is hij docent Risicomoment, onder meer voor de masteropleiding Verzekeringskunde aan de UVA.

Frits Schulte heeft na de verkoop van zijn aandelen in FleetCollective en zijn teruggetreden als (mede)-directeur al zijn actieve functies in de assurantie- en automotivewereld neergelegd. Hij gaat zich gaan richten op andere activiteiten. Hij werkte in de branche onder meer als insurancemanager bij Pon, als directeur van VVS en deed met zijn eigen adviesbureau FAZIT interimwerk op het gebied van risicomanagement.