Nieuwe banen voor François Muilman, Shalinie Baidjnath, Antoine van Eijck, Alexis Wildman, Martijn de Poot, Laura van Wijnen, Gurbe Denteneer en Pim van der Heide 

Ondanks Coronatijd is het weer druk op het personaliafront. Hieronder enkele actuele baanverwisselingen in verzekerings- en schaderegelingsland.

François Muilman  maakt de overstap van Chubb naar TAF in Eindhoven waar hij aan de slag gaat als Sales Manager Collectieve Verzekeringen. Na bijna 9 fantastische jaren bij Chubb heb ik gekozen voor een nieuwe kans bij TAF in Eindhoven. Van een toonaangevende multinationale verzekeringsmaatschappij naar een zeer specialistische en markt leidende organisatie op het gebied van overlijdensrisico- en arbeidsongeschiktheidsverzekeringen. Nieuw voor TAF is het opzetten van een collectieve pijler in zeer nauwe samenwerking met Quantum Leben; iets waar ik mede verantwoording voor mag gaan dragen”, schrijft hij op LinkedIn. Hij is afkomstig van Chubb waar hij negen jaar heeft gewerkt als Business Development Manager.

Bij Chubb heeft Shalinie Baidjnath een nieuwe functie. Zij was bij de verzekeraar gedurende bijna 2,5 jaar werkzaam als Casualty Claims Adjuster en heeft nu de functie van Corporate Business Development Manager, Accident & Health.

Bij TÜV Nederland is Antoine van Eijck vorige maand gestart als Risicodeskundige in het team Security & Risk Inspections. Hij werkte voorheen gedurende 13 jaar als risicodeskundige bij Interpolis en laatstelijk ruim 2,5 jaar als Technisch Accountmanager bij Ruma Rubber.

Bij RSA België is Alexis Wildman benoemd tot Managing Director. Zij zal in Brussel werken en rapporteren aan Rachel Conran, CEO van RSA Luxemburg.Alexis zal haar nieuwe functie zo snel mogelijk oppakken zodra de huidige beperkingen in het Verenigd Koninkrijk en Belgie zijn opgeheven.

Alexis heeft meer dan 20 jaar ervaring in de verzekeringssector met een uitgebreide technisch kennis op het terrein van Marine herverzekering, Marine Hull en Aquaculture. Zij begon haar loopbaan bij de RSA Group in juli 2020 op de afdeling Marine Insurance in het Verengd Koninkrijk. Vanaf 2008 werkte ze 10 jaar op het RSA-kantoor in Roterdam, waar ze de laatste vier jaar aan het hoofd stond van de afdeling Marine Underwriting. Sinds januari 2018 heeft ze de Nordic Marine portefeuille in handen

 
Willis Towers Watson versterkt zich per 1 juni a.s. met twee nieuwe medewerkers: schadebehandelaar Martijn de Poot en werkstudent Laura van Wijnen.Martijn de Poot komt vanaf volgend maand het Marine Claims Team versterken, waarmee het team weer op sterkte is. Martijn heeft zes jaar als Brandspecialist bij NH1816 Verzekeringen gewerkt en sinds december 2018 als schadebehandelaar Multibranche bij Vivat in Amstelveen.     Eveneens op 1 juni 2020 zal Laura van Wijnen starten als werkstudent in het Liability Claims Team. Laura studeert rechten aan de Hogeschool van Amsterdam en wil via het Excellence programma Nederlands Recht gaan studeren aan de UvA. Het komende jaar of hopelijk jaren zal Laura 2 dagen per week het Team komen versterken.

   

Na tien jaar te hebben gewerkt bij DEKRA People gaat Gurbe Denteneer aan de slag als Claims Advisor bij ADD, de verzekeringsarchitecten.

Pim van der Heide maakt binnen het Achmea concern de overstap van productmanager AOV in Tilburg naar de functie van  propositiemanager bij Centraal Beheer Bedrijven in Apeldoorn.