Nico van Nus aan de slag als directeur verzekeringstechniek bij risicoadviesbureau In-Staet

Nadat zeven voormalige collega’s van Meeus/UMG Bouw & Infra hem voorgingen heeft nu ook Nico van Nus zich aangesloten bij In-Staet, het onlangs gestarte en in Rijswijk gevestigde risicoadviesbureau voor de bouw- en vastgoedsector.

Op zijn LinkedIn-pagina schrijft hij: “Deze week start ik als Directeur verzekeringstechniek Bouw & Infra bij In-Staet. Vorige week sloot ik formeel een periode van precies 33 jaar bij Aon en haar rechtsvoorgangers af. Ik bedank de collega’s, klanten, experts en verzekeraars waarmee we Meeus Bouw&Infra tot een succes hebben gemaakt! In-Staet is al weer even van start met een mooi team van ervaren professionals in Bouw, Infra & Vastgoed. De eerste successen zijn al bereikt. Onze brede ervaring gaan we mixen met innovatieve dekkingen en dienstverlening. Ik ben blij en vereerd dat In-Staet mij op mijn 58-ste heeft gevraagd de club inhoudelijk aan te sturen.”

Zeven van zijn  nieuwe collega’s hebben een verleden bij Meeus/UMG en vervolgens Aon.  Het team bij In-Staet bestaat verder uit  Randy Heijnen, Jeffrey Heesen, Marrie Bakker- van Essen, Bram Piersma, Richard Beldman,  Thomas Kemp en Mike Groenewegen. Op de foto wordt Nico van Nus  geflankeerd door Jeffrey Heesen en Randy Heijnen.