Narim Congres verschoven naar vrijdag 18 september 2020: NARIM Now! Deepdive into the 5th revolution

De nieuwe datum voor het NARIM Congres is bekend: vrijdag 18 september 2020. Het thema van het congres blijft NARIM Now! Deepdive into the 5th revolution. Het Congres vindt plaats bij B.Amsterdam.

Darko Domic van de NARIM Congrescommissie over het thema: ‘We zitten middenin de vierde industriële revolutie. Digitalisering en robotisering zijn onderdeel van onze werkzaamheden. Een van de kenmerken van deze tijd is de oneindige verbinding. Het is nog nooit in de geschiedenis voorgekomen dat miljarden mensen met elkaar in contact zijn. Dat brengt nieuwe, verrassende en snelle ontwikkelingen met zich mee.

Denk hierbij aan technologische doorbraken op het gebied van AI, nanotechnologie of biotechnologie. Verandering is een van de kernwoorden van deze tijd. Dat betekent dat de vijfde industriële revolutie niet zozeer een gevolg van de vierde industriële revolutie wordt, maar meer een maatschappelijke transformatie. Dus wat is de impact van al die technologische ontwikkelingen op de toekomst, op onze maatschappij, op hoe we met elkaar omgaan, met elkaar samenwerken, hoe zit het met het nieuwe geld, het milieu, opleidingen. Deze thema’s spelen bij de NARIM-leden en daar willen we dieper op in gaan.’

Geen copy-paste

Een nieuw congres is geen ‘copy-paste’ van de voorgaande editie. Daarom koos het NARIM Bestuur voor 2020 voor een andere opzet. Tijdens ‘NARIM Now! Deepdive into the 5th revolution’ gaan professionele sprekers die maatschappelijke ontwikkelingen een plekje geven in de vorm van drie sessies: De nieuwe wereldorde, Het nieuwe leiderschap en Het nieuwe geld. 

Meer informatie

Voor meer informatie over het Congres 2020 kunt u contact opnemen met Sylvia Tieland.