Martin Steenbergen volgende versterking voor In-Staet

In-Staet, het vorig jaar in Rijswijk gevestigde risicoadviesbureau voor de bouw- en vastgoedsector, heeft zich opnieuw versterkt met een ervaren kracht: Martin Steenbergen, die deze week is begonnen als Risicoadviseur Bouw & Infra.

“Met heel veel plezier en gepaste trots verwelkomen wij Martin Steenbergen aan boord bij In-Staet. Met Martin halen wij niet alleen jarenlange ervaring op het gebied van risicoadvies voor bouwbedrijven en risicomanagement binnen, maar ook een heerlijke en open persoonlijkheid waarvan wij zeker weten dat hij ons team versterkt”, meldt  oprichter Randy Heijnen op LinkedIn.

Inmiddels is In-Staet 10 vrouw/man sterk.” Met Martin hebben wij een nog mooier landelijke dekking en zijn wij optimaal In-Staet om bedrijven in de sectoren bouw en vastgoed te adviseren op het gebied van zowel verzekerbare als niet verzekerbare risico’s!”.

Net als de meeste van zijn collega’s heeft ook Martin Steenbergen een ‘Meeùs-verleden’, waar hij tussen medio 2001 en eind 2010 werkzaam was als Senior Key Accountmanager Bouw. Daarna werkte hij als managing director/adviseur bij RI Verzekeringen en RI Risk Innovation,  een consultancybureau op het gebied van risico- en procesbeheersing.