Maas Lloyd verleent volmacht aan i4e Assuradeuren: “Alles is verzekerbaar via maatwerk op basis van Risico Engineering”

Maas Lloyd heeft een volmacht verleend aan i4e Assuradeuren B.V. , een initiatief uit 2020 van de al langer aan Climbel (Risk Management Services) verbonden Hans Geerdink en René Schickendantz. Met ingang van 1 november 2021 helpt ook Arno van den Bosch aan het verder uitbouwen van het jonge assuradeurenbedrijf. Hij geeft aan blij te zijn met de samenwerking met Maas Lloyd en de uitbreiding van de volmachtcapaciteit voor i4e. “We zien Maas Lloyd als een mooie partner voor de toekomst en gaan ervan uit dat de samenwerking beide bedrijven sterker maakt”.

I4e legt zich toe op brand- en brandbedrijfsschadeverzekeringen in de co-assurantiemarkt waarbij risk engineering een doorslaggevend onderdeel van het acceptatieproces vormt. “Met de nieuwe samenwerking met Maas Lloyd zijn wij in staat om voor vrijwel alle bedrijfstakken een passende verzekeringsoplossing te vinden”, aldus René Schickendantz.

Maas Lloyd, de Rotterdamse schadeverzekeraar die puur en alleen samenwerkt met de volmacht, is verheugd met de samenwerking met i4e. “Verzekerden worden beschouwd als individuele risico’s en er wordt  maatwerk geleverd . Ongeacht in welke branche de verzekerde actief is. Vooral de manier waarop i4e dit doet aan de hand van Risk Engineering spreekt ons erg aan”,  aldus Rogier van der Kooy Versteeg (Manager Distribution bij Maas Lloyd).” De onafhankelijke technische begeleiding aan ondernemers is de eerste schakel in risicobeheersing met de intentie een langdurige relatie aan te gaan.”

Hij noemt de samenwerking op het gebied van brand is een mooie start. “Wij kijken dan ook uit naar wat de toekomst zal brengen. Intensieve samenwerking tussen i4e en Maas Lloyd hebben deze unieke samenwerking tot stand gebracht waarbij Maas Lloyd haar capaciteit mag inzetten op de zakelijke tekening van i4e.”