Lunch & Learn – Brand: Thermische detectie in de afvalbranche; introductie UPD voor broeidetectie

Op dinsdag 3 september verzorgen Ronald Koster (Burghgraef van Tiel & Partners ), Hans de Jong (VdS Nederland B.V.) en Eric Poulussen (Mactwin Security) voor de VNAB de Lunch & Learn – Brand: Thermische detectie in de afvalbranche; introductie UPD voor broeidetectie. Deze Lunch & Learn is deels een herhaling van de eerdere bijeenkomst die  op 18 februari jl. in Rotterdam werd gehouden en vindt plaats van 12.00 tot 13.30 uur  bij Willis Towers Watson aan de Prof. E.M. Meijerslaan 5  in Amstelveen. 

In een toelichting schrijft de VNAB: “De verzekerbaarheid van de afval sector (waste & recycling) ligt momenteel erg gevoelig door de grote hoeveelheid branden in deze sector. Door het toepassen van bijvoorbeeld thermische detectie kan broei al in een vroeg stadium geconstateerd worden waardoor brand in veel gevallen voorkomen kan worden dan wel beperkte schade zal geven.”

Tijdens deze Lunch en Learn zullen Ronald Koster (Burghgraef van Tiel & Partners), Hans de Jong (VDS-Nederland) en Eric Poulussen (Mactwin) u meenemen in de (on)mogelijkheden met thermische beveiliging en de richtlijn die hiervoor in ontwikkeling is.