Kelly Maynard aan de slag als Global Connect Manager bij Anthos

Kelly Maynard, treedt met ingang van vandaag (1 februari 2019)  in dienst bij Anthos als Global Connect Manager. Zij wordt de verantwoordelijke voor het ontwikkelen van een global netwerk van financiële serviceproviders, zoals verzekeraars, banken en creditcard-organisaties en deze aan te laten sluiten op een digitaal platform. Daarnaast is het onderhouden van een goede relatie met de interne klant, de familie Brenninkmeijer, eveneens een belangrijk onderdeel van de verantwoordelijkheden van de Global Connect Manager.

Anthos is een internationaal familiebedrijf dat adviezen en dienstverlening op juridisch en financieel gebied verzorgt voor de familie Brenninkmeijer en geassocieerde bedrijven. Zij hebben vijf kantoren in Europa en Noord-Amerika. Het familiebedrijf startte in 1841 als een retailbedrijf. Op dit moment houden zij zich bezig met retail, real estate en private equity investment management. Deze bedrijven zijn ondergebracht in COFRA Holding AG Group, gevestigd in Zwitserland

Passie

Kelly volgt haar passie en kan in haar functie als Global Connect Manager al haar kennis en ervaring kwijt en  weer volop gebruik maken van haar studies aan de UVA Enterprise Risk Management en MBA Nyenrode. “Ik kijk er naar uit om mijn ruime ervaring op het gebied van Risk Management, cyberrisico’s en businesscontinuity in te zetten voor het familiebedrijf en het digitale platform samen met mijn collega’s succesvol te laten landen”.

Zij was de afgelopen 1,5 jaar Risk Manager bij Pensioenfonds van de Metalektro (PME)., Eric Uijen, voorzitter van het uitvoerend bestuur van PME en haar leidinggevende, ziet Kelly niet graag vertrekken, maar heeft begrip voor de volgende stap in haar carrière.

“Zeker omdat zij het afgelopen jaar “risicomanagement op de kaart heeft gezet bij PME,”. Haar functie wordt tijdelijk intern waargenomen tot haar opvolger wordt benoemd.   

Voor PME werkte zij als directeur Expertise bij Cunningham Lindsey (nu Sedgwick), 7,5 jaar bij reconditioneringsbedrijf  Polygon als riskmanager/directeur M&S en 5,5 jaar als riskengineer bij Aegon.