Interpolis & Toon ontwikkelen samen ThuisWacht om je huis beter te beveiligen

 

Interpolis & Toon hebben een nieuw, slim veiligheidspakket ontwikkelt ter bescherming van het huis. In het pakket, ThuisWacht genaamd, zitten een camera, deur- en raamsensoren en een slimme app waarmee huiseigenaren vanaf iedere willekeurige locatie de situatie in hun huis in de gaten kunnen houden. Uit onderzoek van Interpolis blijkt dat eenderde van de Nederlanders zijn huis niet met een gerust gevoel achterlaat. Daarnaast blijkt dat 49% van de Nederlanders zich zorgen maakt over hun dierbare spullen in huis*. Met ThuisWacht willen Interpolis en Toon deze zorg wegnemen. ThuisWacht is vanaf 25 juni a.s. , in abonnementsvorm, via Interpolis beschikbaar. Interpolis-verzekerden ontvangen daarnaast tot 14% korting op de inboedelverzekering.Zij kunnen zich hier voor inmiddels al voorinschrijven
Zodra er beweging wordt waargenomen of ramen en deuren worden geforceerd of geopend, krijg je een melding op je telefoon. Op dat moment kun je live meekijken met de camera en besluiten of je de alarmmelding doorzet aan buren of alarmdiensten. Chantal Vergouw, directievoorzitter Interpolis, over ThuisWacht:
“Wij willen dat onze klanten met een gerust hart van huis kunnen weggaan. Niet alleen nu de vakantieperiode voor de deur staat, maar altijd. Wij doen er daarom alles aan om onveilige situaties te voorkomen door onheil zo snel mogelijk te detecteren en te verhelpen.”

Samenwerking Interpolis en Toon
ThuisWacht is ontwikkeld door Interpolis en Toon. Door de slimme technologie van Toon, die eerder de meest gebruikte slimme thermostaat van Nederland ontwikkelde, te combineren met de diensten en kennis van Interpolis, kunnen we Nederland slimmer, veiliger en comfortabeler laten wonen. Hans Valk, CEO van Quby, de ontwikkelaar van Toon: “Wij zijn continu bezig nieuwe slimme diensten voor in en rondom het huis te ontwikkelen. We zijn erg enthousiast over de introductie van ThuisWacht omdat we daarmee ons portfolio voor het eerst uitbreiden met diensten op het gebied van veilig wonen.”

Foto TOON