In-Staet gaat samenwerking aan met TOP Expertise: 70% van de CAR-schades binnen 10 werkdagen betaald


In-Staet Verzekeringen en Risicoadvies is een samenwerking aangegaan met expertisebureau TOP Expertise. “Veel CAR-schades zijn écht niet zo ingewikkeld en fors, dan wil je niet dat de schaderegeling maanden duurt! Daar de samenwerking met het onafhankelijke bureau TOP Expertise BV is dit ook niet meer nodig. Wij garanderen bij de meeste CAR-polissen namelijk dat de uitkering voor 70% van de CAR-schades binnen 10 werkdagen op rekening van de klant staat. Hoe? De klant levert alle relevante informatie aan en deskundige expert vragen geen overbodige informatie op! Top Expertise schakelt experts in met kennis en kunde die snel en pragmatisch het schadebedrag vaststellen”, meldt In-Staet op LinkedIn.


“In-Staet hecht aan onafhankelijkheid van de expert en scheiding van de rollen van experts en In-Staet. De expert gaat niet met de klant in discussie over de dekking, dat is een vak wat wij het beste beheersen. In-Staet Verzekeringen en Risicoadvies helpt ook schadelast te verhalen of te verleggen naar de schadeveroorzakende partij. Het proces is zo ingericht dat deze scheiding van rollen toch niet tot vertraging leidt. Kwaliteit én snelheid zijn dus gewoon goed geregeld.”

Op de foto tekenen Aart-Jan Slingerland en Mike Groenewegen de samenwerkingsovereenkomst tussen In-Staet en Top Expertise.