In de peiling: Welke personeelstransfer was de meest opvallende in 2021?

2021 is natuurlijk het jaar van Corona, maar kijkend naar de nieuweberichtgeving in Risk & Business ook ‘het jaar van de transfers’. Niet eerder veranderden zoveel professionals uit de doelgroep van verzekeraars, makelaars, schade-experts, risk- & insurancemanager, advocaten en schadeherstellers als vorig jaar. Welke van de talrijke transfers vindt u het meest opvallend. We hebben hieronder enkele geselecteerd, maar er is natuurlijk ook een vrije keuze.

We zijn benieuwd naar uw mening. Vul onderstaande poll in of ga naar de website.

Bedankt voor uw medewerking

 

Uitslag vorige poll: Verdwijnen bedrijfsnaam Delta Lloyd wordt het meest betreurd

Van alle verdwenen bedrijfsnamen in de verzekerings- en schaderegelingsbranche wordt die van Delta Lloyd het meest gemist. Dat blijkt uit de meer dan honderd reacties op de vorige polI in deze nieuwsbrief. Op de vraag ‘ welke verdwenen bedrijfsnaam betreurt u het meest’? antwoordde op de drie inzenders met Delta Lloyd.  Op ruime afstand volgen R. Mees & Zoonen (13,5%) en Boelaars & Lambert (12,6%).

Andere meer dan eens genoemde verdwenen bedrijfsnamen waren de expertisebureaus PolakSchoute, Takkenberg Groot en A. Kiewit Experts (alle 4,5%), Reaal (3,6%), Hudig-Langeveldt en Tollenaar & Wegener (alle beide 2,7%) en Erasmus/Fraser & Co, NASK Groningen  en Wed. Jacobse Brom (alle 1,8%).

Daarnaast werden de volgende lost names  één keer genoemd: Nedeb, Gebr. Scheuer, AGO, Nieu Rotterdam, Knight Schippers, Lengkeek Laarman & De Hosson, OWJ Schlencker, RJ Bicker Caarten Obreen, Stad Rotterdam, HJ Roelofs, Fortis Corporate Insurance, NOWM Verzekeringen en IAK. Eén grapjas antwoordde met  ‘Buckler’, misscien was het Youp zelf wel .