Gerjan Delhaas (Unilever) uitgeroepen tot ‘Rising Star of the year’ bij European & UK Captive Review Awards

 

Gerjan Delhaas, Corporate Insurance Manager bij Unilever (midden op de foto), is bij de European & UK Captive Review Awards 2018 van het vakblad Captive Review uitgeroepen tot ‘Rising Star of the Year’. Tijdens een met ongeveer 200 gasten drukbezocht galadiner in Luxemburg op 13 november jl.  kreeg hij de bij deze verkiezing behorende Award uitgereikt uit handen van de afscheid nemende hoofdredacteur Richard Cutcher. Delhaas werd gekozen uit drie genomineerde Risk & Insurance Professionals.

De jury lichtte zijn verkiezing als volgt toe: “…Gerjan Delhaas has proved himself a valuable member of the Dutch captive owners group, and his career progression from AkzoNobel to Unilever as corporate insurance manager also demonstrated his captive expertise in his day job. His research paper on supply chain risk for his MBA qualification further emphasized his dedication to risk and insurance management and he is well established as a thought leader for today and in the future…”.

In een reactie op zijn verkiezing zegt Delhaas: ”De nominatie kwam als een complete verassing. Het is een mooie blijk van waardering waar ik erg blij mee ben. Zeven jaar geleden begon ik met een blanco papier aan het captive-avontuur. In de afgelopen jaren heb ik veel geleerd van het sparren met peer captive eigenaren en captive experts van verzekeraars, makelaars en andere serviceproviders. Maar zeker ook met collega’s van buiten de captivebranche. Discussies met hen zijn cruciaal om je scherp te houden. De Award staat er bij mij dan ook symbool voor dat de captivebranche op de juiste weg is door meer en meer kennis met elkaar te delen.”

Overigens was november een heel bijzondere maand voor Unilever’s Corporate Insurance Manager. Zo werd Gerjan Delhaas evenals als ‘Rising Star of the Year’ samen met twee Europese collega’s genomineerd bij de European Risk Management Awards van FERMA en vakblad Commercial Risk Europe. Die prijs ging uiteindelijk naar de Britse Danielle Wishart van ASOS.com