FullyInControl ontwikkelt met RiskInControl een  adviesplatform voor de risicomanagementadviseur

FullyInControl komt in september met RiskInControl op de markt, een professioneel adviesplatform voor de (aankomende) risicomanagement adviseur.  RiskInControl is een cloudoplossing voor het adviseren van opdrachtgevers op het gebied van risicomanagement en levert uitgewerkte maatregelen aan om de risico’s te beperken.

Met RiskInControl kan een adviseur op een slimme manier, met de klant, risico’s in kaart brengen. Dit zonder ellelange vragenlijsten te doorlopen”,  zegt FullyInControl.  RiskInControl helpt vervolgens om tot een gedegen risicomanagementadvies te komen. Een advies waar verzekeren slechts een onderdeel van is, want voorkomen is altijd beter. Naast een compacte rapportage ondersteunen beslissingsdashboards een klant bij het maken van de juiste keuzes.Veel opdrachtgevers hebben volgens FullyInControl moeite om een advies en de keuzes werkelijk in actie om te zetten.  “Daarom kan RiskInControl een klant tevens helpen met een management omgeving met expertkennis en best practices, om gewenste maatregelen juist te implementeren en op niveau te houden.”

RiskInControl is gebaseerd op continu verbeteren op basis van Plan Do Check Act (PDCA). Zo zorg je als adviseur dat een klant continu in control is en blijft. De basis voor een lange termijn relatie.  RiskInContol is gericht op de assurantieadviseur die risicomanagement advies al heeft opgepakt of hier serieus mee aan de slag wil voor het leveren van meer toegevoegde waarde richting klant.Voor meer informatie: RiskInControl.nl, voor het opvragen van documentatie of het aanvragen van een demonstratie aan via info@riskincontrol.nl.Voor meer info: https://fullyincontrol.nl/