Fieldbit winnaar ‘Echte Preventie’ Award 2018

Op donderdag 22 maart 2018 organiseerde van Empel Inspecties en Advisering voor de tweede keer in successie Het Echte Preventie Seminar, een inspirerend evenement. Honderd deelnemers, waaronder vertegenwoordigers uit de installatiebranche en de veiligheidsregio’s, evenals risicodeskundigen, verzekeraars en vastgoedbeheerders, hebben inspiratie opgedaan en genoten van het programma. Daarnaast werden de bedrijfspresentaties op het seminarplein goed bezocht.

De drie genomineerden voor de ‘Echte Preventie’ Award: Leakbot, PV Check en Fieldbit gaven ten overstaan van de zaal een korte presentatie. Na een tweede stemmingsronde was het augmented reality specialist Fieldbit dat de zaal ervan wist te overtuigen dat haar product ‘Echte Preventie’ het meest benadert. En dus ontving Marc Heusdens van Axians (partner van Fieldbit) vol trots de ‘Echte Preventie’ Award 2018 uit handen van de winnaar van vorig jaar Risico’s in Beeld.

Fieldbit: dé visuele ondersteuning in voorspelbaar onderhoud

Miljarden euro’s gaan verloren doordat storingen de eerste keer niet direct goed worden opgelost. De benodigde informatie of ervaring ontbreekt vaak bij de persoon ter plekke. Axians biedt samen met haar partner Fieldbit een out‐of‐the‐box oplossing met een slimme bril (smart glasses) en visuele ondersteuning via de mobiele telefoon. Door gebruik van Augmented Reality worden Engineers en Operators ondersteund bij hun werkzaamheden en wordt de first‐time fix rate verhoogd.

Aanmelden kandidaten ‘Echte Preventie’ Award 2019

Ook voor 2019 gaat Van Empel Inspecties en Advisering weer op zoek naar bedrijven, instanties, personen die ‘Echte Preventie’ in hun DNA hebben. U bent, of kent vast wel een initiatief, product of dienst wat ‘Echte Preventie’ ademt! Meld het dan hier.