Ferma en Commercial Risk lanceren European Risk Management Awards 2022

Ferma en Commercuial Risk hebben de lancering aangekondigd van de European Risk Management Awards, dat dit jaar terugkeert als een fysiek evenement in Londen op 22 november.

Zoals gebruikelijk zijn de prijzen bedoeld om prestaties in drie categorieën te belonen: Uitmuntendheid in risk,management, uitmuntendheid in de sector en uitmuntendheid in opleiding en onderwijs.Er is ook een nieuwe prijs voor 2022, waarvoor het publiek kan stemmen, de Business Continuity Programme of the Year.

Dit is het zesde prijzenprogramma sinds Ferma en Commercial Risk in 2016 een partnerschap zijn aangegaan voor dit initiatief. De ceremonie is een belangrijke datum geworden voor de Europese risk- en insurancemanagementwereld.De editie van dit jaar wordt financieel mede mogelijk gemaakt door Allianz, AXA, Belfor en Zurich.

Ferma kondigde de lancering van de prijzen van dit jaar op haar website aan met de volgende toelichting: “Door de recente gebeurtenissen zijn riskmanagers uit de schaduw tevoorschijn gekomen, daar bestaat geen twijfel over. De behoefte aan doeltreffende procedures voor crisismanagement heeft ervoor gezorgd dat riskmanagement een vaste plek op de agenda van de directie heeft gekregen, aangezien bedrijven zich hebben gerealiseerd dat succes en mislukking afhangen van hun crisismanagement. Wij zijn van mening dat het dit jaar belangrijker is dan ooit om het professionalisme en de uitmuntendheid van de besten uit het Europese risico- en verzekeringsberoep en zijn partners uit de sector te vieren en te belonen.”

Adrian Ladbury, hoofdredacteur van Commercial Risk, voegt hieraan toe: “De European Risk Management Awards zijn in 2016 in het leven geroepen met de bedoeling om risicomanagers en hun handelspartners uit alle hoeken van Europa samen te brengen om uitmuntendheid en beste praktijken onder de aandacht te brengen, bewustzijn te vergroten en het profiel van riskmanagement binnen bedrijven te versterken.”

“Het initiatief benadrukt en stimuleert innovatie, de ontwikkeling van producten en diensten die aan de behoeften van klanten voldoen, goede praktijken, creatief denken, veerkracht en deskundigheid. Wij verheugen ons op weer een reeks waardevolle inzendingen die zowel persoonlijke als zakelijke uitmuntendheid op dit steeds belangrijker wordende gebied erkennen.”

Na twee jaren waarin de prijsuitreiking virtueel plaatsvond vanwege Covid-19, verwachten Ferma en Commercial Risk een grote opkomst op 22 november. Tafelreserveringen moeten zo vroeg mogelijk worden gemaakt om dit evenement niet te hoeven missen.

De uiterste datum voor inzendingen is 29 juni 2022. Bezoek de homepage van de awards op europeanriskmanagementawards.com voor inschrijving.