CMS en Crawford & Company organiseren Asbest Seminar

Advocatenkantoor CMS en expertisebureau Crawford & Company organiseren op 12 april a.s.  het Asbest Seminar. Plaats van handeling is het VNAB Kennis- en Ontmoetingscentrum in Rotterdam. Het event begint om 15.00 uur (ontvangst vanaf 14.30 uur) en wordt omstreeks 17.15 uur afgesloten met een netwerkborrel.

Als eerste spreker zal Harold Rorink van Arcadis in zijn presentatie het Asbest Landscape belichten, waarna Elvira Baars (CMS) een inleiding verzorgd over het Wetsvoorstel Asbestverbod op daken. Na de pauze verzorgen Bas Baks (partner bij CMS) en Marius Rijnten (Technical Director Property bij Crawford & Company) een interactieve presentatie, waarbij zij ingaan op hun ervaringen met asbestgerelateerde zaken en de vraagstukken die het Wetsvoorstel Asbestverbod op daken met zich meebrengt voor de verzekeringsbranche.

Hun bijdrage is ten dele gebaseerd op de vragen die vooraf zijn ontvangen naar aanleiding van de inventarisatie ‘waar loopt u tegen aan of denkt u tegen aan te gaan lopen met het oog op de mogelijke invoering van de Wet(svoorstel) Asbestverbod op daken’? Het doel van dit programma-onderdeel is om een beter beeld te krijgen van de vigerende opvatting in de verzekeringsmarkt met betrekking tot vraagstukken die onlosmakelijk verband houden met het Wetsvoorstel Asbestverbod op daken. Zij zullen daarbij aandacht besteden aan onderwerpen als verantwoordelijkheid, eigendom, potentiële polissen die geraakt kunnen worden, grondslag voor de schadevaststelling, alsmede ethiek (niet limitatief).

Voor aanmelden: https://cms.law/nl/NLD/Events/Seminar-Asbest.