Chubb sluit overeenkomst met CyberCube

Chubb, de grootste beursgenoteerde schadeverzekeringsmaatschappij ter wereld, heeft een overeenkomst gesloten met CyberCube om de analytische gegevens waarover het cyber risico-analysebedrijf beschikt, te gebruiken om systemische risico’s binnen zijn cyberportfolio nog beter te kunnen kwantificeren en te begrijpen.

“Cyber ​​is een van de meest complexe risico’s waarmee verzekeraars in de 21e eeuw worden geconfronteerd”, aldus Pascal Millaire, CEO van CyberCube. “Data gestuurde tools kunnen zeer waardevol zijn als het gaat om het beheren van cyber onderdelen. We zijn verheugd om Chubb, een erkend leider in de cyberverzekeringsbranche, te ondersteunen door hun extra inzichten te bieden in de cyber gerelateerde risico’s binnen hun cyberportefeuille. ”

Dankzij de analytische mogelijkheden die CyberCube biedt, kunnen verzekeringsmaatschappijen op een meer effectieve manier beslissingen nemen bij het onderkennen en beheren van cyberrisico’s, vertelt het bedrijf in een release. CyberCube beheert gegevens van miljoenen bedrijven over de wereld.

Bron Insurance Business