Burghgraef van Tiel & Partners start in september vanwege grote belangstelling met twee groepen voor nieuwe training Risicodeskundige

  In september starten Burghgraef van Tiel & Partners weer met de opleiding voor Risicodeskundige. “Dit keer is er enorm veel belangstelling voor deze opleiding, waardoor we met niet één, maar met twee groepen tegelijkertijd starten. Een van die groepen heeft nog ruimte voor extra deelnemers”, aldus Burghgraef van Tiel & Partners.   De training is vooral geschikt voor risicodeskundigen (i.o.), underwriters, intermediairs en brandpreventisten die vanuit risicobenadering willen denken.

In deze 11 dagen durende opleiding worden de diverse bedrijfsmatige risico’s binnen een 17-tal vakgebieden inzichtelijk gemaakt met als doel deze in de praktijk te onderkennen. Bij de training wordt veel beeldmateriaal gebruikt uit praktijksituaties. De training wordt door het NIVRE gewaardeerd met 6 PE-punten, zowel voor de afdeling rr als voor de afdeling re. De NVVK waardeert de training met 50 PE-punten.

Interesse? Bekijk het volledige programma van de opleiding. (https://www.risicoinspecties.nl/opleidingen/). Wilt u meer informatie over de opleiding en de opbouw van de modules? U kunt hier de flyer downloaden. https://www.risicoinspecties.nl/wp-content/uploads/2020/05/Flyer-uitgebreide-training-Risicodeskundige-2020_3e-kwartaal-def.pdf

Direct inschrijven kan natuurlijk ook. Dat kan via trainingen@risicoinspecties.nl of bel ons op 085-4899300. Inschrijven kan tot 1 augustus 2020.