Burghgraef van Tiel & Partners: nog enkele plaatsen vrij voor ‘Training Risicodeskundige 2019’

Burghgraef van Tiel & Partners, specialist op het gebied van risico-inspecties, risicoanalyses en preventieadviezen, organiseert ook volgend jaar weer de training ‘Risicodeskundige’. Door middel van deze training worden diverse bedrijfsmatige risico’s binnen een groot aantal vakgebieden inzichtelijk gemaakt met als doel deze in de praktijk te onderkennen, verkleinen en/ of wegnemen. Bij de training wordt veel beeldmateriaal gebruikt uit praktijksituaties.

De training start eind januari en loopt door tot juni 2019. De opleiding omvat in totaal 16 modules en wordt in tien sessies van 13.00 uur tot 20.00 uur gegeven op een nog nader te bepalen locatie, centraal in Nederland. Gemiddeld vindt er één trainingsdag per 14 dagen plaats, op een dinsdag of een donderdag. De definitieve indeling en locatie worden in overleg bepaald. Het NIVRE geeft voor deze training 6 PE-punten, zowel voor ingeschreven risicodeskundigen als overige register-experts. De training wordt afgesloten met een examen.

De training is opgedeeld in 16 modules: detailhandel, metaal, Hout/PGS 15, kunststof, agrarisch, horeca, brandwerende scheidingen e.d., beveiliging (IMI, BMI & Sprinkler), blusmiddelen/brandweeropzet, verwarming & procesverwarming, bedrijfsschade, elektrische installatie, garagebedrijven, milieu, drukkerijen en scholen. Voor meer informatie zie www.risicoinspecties.nl. Voor de voorjaarssessie van de Training Risicodeskundige zijn nog enkele plaatsen vrij. Inschrijven voor de training kan tot 20 december 2018 via trainingen@risicoinspecties.nl of via telefoonnummer (085)48 99 300.

Op de foto (BvT) de deelnemers aan het laatste examen