Burghgraef van Tiel & Partners: nog enkele plaatsen vrij voor  ‘Training Risicodeskundige 2017’

Burghgraef van Tiel & Partners, specialist op het gebied van risico-inspecties, risico-analyses en preventieadviezen, heeft voornemens om ook dit jaar weer te starten met de training “Risicodeskundige”. Door middel van deze training worden diverse bedrijfsmatige risico’s binnen een groot aantal vakgebieden inzichtelijk gemaakt met als doel deze in de praktijk te onderkennen, verkleinen en / of wegnemen. Bij de training wordt veel beeldmateriaal gebruikt uit praktijksituaties.

De training omvat in totaal 16 modules en wordt in tien sessies van 13.30 uur tot 20.00 uur gegeven op een nog nader te bepalen locatie, centraal in Nederland. Gemiddeld vindt er één trainingsdag per 14 dagen plaats, op een dinsdag of een donderdag. De definitieve indeling en locatie worden in overleg bepaald. Het NIVRE geeft voor deze training 6 PE punten, zowel voor ingeschreven risicodeskundigen als register-expert .

Voor de voorjaarssessie van de Training Risicodeskundige zijn nog enkele plaatsen vrij. Inschrijven voor de training kan tot 1 maart 2017 via trainingen@risicoinspecties.nl of via telefoonnummer (085)48 99 300. op de foto de deelnemers van vorig jaar.