Burghgraef van Tiel & Partners komt met bedrijfsschadetraining ;ook nieuwe editie Opleiding Risicodeskundige

Burghgraef van Tiel & Partners verzorgt inmiddels al ruim 17 jaar opleidingen. Aan het brede scala van opleidingen en trainingen voegt het nu ook een bedrijfsschadetraining toe. “Dankzij de overname van ons bedrijf door Troostwijk kunnen wij onze kennis van risico’s en opleidingen combineren met de kennis van de contra-experts van Troostwijk over de bedrijfsschade-dekking. Zij weten exact hoe je bedrijfsschade moet berekenen en samen kunnen wij het correcte bedrijfsschadebelang berekenen”, meldt  Burghgraef van Tiel & Partners  in haar gisteren verschenen nieuwsbrief.

“Belangrijk, want hoe vaak gebeurt het wel niet dat de bedrijfsschadebelangen die in de polis opgenomen worden, te laag zijn? Ben je onderverzekerd dan krijg je te weinig uitgekeerd en ga je het niet redden na schade. Ook als de uitkeringstermijn niet klopt heb je als ondernemer een probleem.Daarom hebben we in het palet van opleidingen nu ook de training Bedrijfsschade opgenomen. De eerste Bedrijfsschade training is gepland in het eerste kwartaal van 2022. Geïnteresseerd? Klik  hier.

Burghgraef van Tiel & Partners start in januari weer met Opleiding Risicodeskundige

In januari gaat Burghgraef van Tiel & Partners weer van start met de opleiding Risicodeskundige. Voor deze sessie zijn nog enkele plaatsen vrij. Ook in mei verzorgt BvT weer een editie van deze opleiding.

“Bij de bouw van een pand richt de wetgeving zich vooral op het voorkomen van slachtoffers en niet op het voorkomen van brand. Want ook al voldoet een pand voor 100% aan de richtlijnen van het bouwbesluit, dan kan het alsnog gebeuren dat een pand volledig afbrandt. Om calamiteiten te voorkomen maken wij tijdens de opleiding Risicodeskundige zichtbaar wat de risicofactoren zijn en hoe je die kunt uitsluiten. Daarnaast besteden wij ook aandacht aan de nieuwste ontwikkelingen op technisch vlak ter voorkoming van schades”, aldus BvT.

 Er zijn in totaal 17 modules die ieder een andere branche belichten. De gehele opleiding wordt in 10 trainingsdagen van 10.00 tot 17.00 uur doorlopen. Gemiddeld vindt er één trainingsdag per 14 dagen plaats. Meer over de opleiding lees je hier.

De opleiding wordt door het NIVRE voor zowel de Register-Experts als de Register-Risicodeskundigen met 6 PE-punten  gewaardeerd.  e NVVK waardeert de opleiding met 50 PE-punten.   Aanmelden voor de training in mei kan via trainingen@risicoinspecties.nl

B

risico’s