Bij Van Empel Inspecties en Advisering gaat met eigen opleidingstak lang gekoesterde wens in vervulling

“Het is zover! Een lang gekoesterde wens is uitgekomen voor van Empel Inspecties en Advisering! Na maanden van voorbereiding zijn we trots dat we het nu eindelijk wereldkundig kunnen maken: vanaf nu gaan wij opleidingen en trainingen volledig verzorgen onder de naam: Van Empel Opleidingen en Training. Zo maakte Van Empel Inspecties en Advisering in een recente nieuwsbrief de komst van de eigen opleidingstak bekend. Daarmee komt het bedrijf tegemoet aan de wensen aan klantzijde.

“Veel klanten hebben met ons gesproken over hun behoefte voor invulling van kennis van de diverse NEN- en SCIOS-normen. Vanaf nu kan van Empel Opleidingen en Training dit met kwaliteit en enthousiasme realiseren”, aldus het nieuwe opleidingsbedrijf. “Doordat Van Empel Opleidingen en Training nauw samenwerkt met Van Empel Inspecties en Advisering, sinds 2005 dé onafhankelijke partner voor inspecties en beheer van technische installaties (E en W), weten wij als geen ander hoe de praktijk rondom inspecties van stook- en elektrische installaties werkt. Deze dagelijkse leerschool gebruiken we weer bij het (door)ontwikkelen van onze opleidingen en trainingen: hierdoor kunnen we opleidingen en trainingen regelrecht uit de dagelijkse praktijk verzorgen.”

Van Empel Opleidingen en Training fungeert daarmee als opleidingspartner op het gebied van opleidingen en trainingen in het kader van o.a. de SCIOS-regelingen en NEN3140. Zo verzorgt het onder meer   opleidingen die voorbereiden voor officiële examens op het gebied van W-techniek (SCIOS-scope 1 t/m 7) en trainingen op het gebied van E-techniek (NEN3140).). Het management van Van Empel Opleidingen en Training bestaat uit Ruud van Empel en John de Vries, die beiden hun sporen hebben verdiend in de W- en E-sector verdiend.

“Het structureel vergroten en verbeteren van vakkennis, en die toetsen of examineren is onze drijfveer”, benadrukt Van Empel. Op de website www.vanempelopleidingen.com is een overzicht te vinden van alle opleidingen, trainingen en workshops die worden gegeven. Alle  trainingen worden in beginsel verzorgd vanuit ons trainingscentrum in het Intechnium-gebouw in Woerden, maar ook een in company-training, opleiding of workshop op de  eigen locatie of een andere locatie naar keuze is mogelijk. In het eigen trainingscentrum, dat beschikt over volledig geëquipeerde praktijklocatie en mooie theorielokalen, kunnen de opleidingen en trainingen op warmte-, gas- als elektrotechnisch gebied op een unieke wijze uitgevoerd worden ,Ook beschikt het over ruim voldoende (gratis) parkeergelegenheid en is het ook goed met het Openbaar Vervoer bereikbaar.