Bedrijfsjuristenbijeenkomst Dirkzwager op 19 maart a.s. over ‘De gevolgen van de Brexit voor Nederlandse ondernemingen’


De komende Bedrijfsjuristenbijeenkomst van Dirkzwager vindt plaats op dinsdag 19 maart 2019 en heeft als onderwerp: ‘De gevolgen van de Brexit voor Nederlandse Ondernemingen’. De bijeenkomst geeft onder meer antwoord op de volgende vragen: Welke gevolgen heeft een Brexit voor het handelsverkeer tussen Nederland en het Verenigd-Koninkrijk? Welke scenario’s zijn er denkbaar? Wat zijn de juridische consequenties van de Brexit? Hoe kan ik mij op de Brexit voorbereiden? Met welke juridische tips kan ik mijn voordeel doen?

In een toelichting schrijft Dirkwager: “De bijeenkomst heeft een praktisch-juridische invalshoek. Na een korte uiteenzetting van het juridische kader rondom Brexit, wordt met name aandacht besteed aan de gevolgen van Brexit en de (juridische) maatregelen die u kunt nemen. Wij ruimen voldoende tijd in voor de beantwoording van vragen , die ook vooraf kunnen worden  doorgegeven.

Als gastspreker treedt op mr. dr. Armin Cuyvers, Universitair Hoofddocent Europees recht aan het Europa Instituut van de Universiteit Leiden. Hij  geeft leiding aan het wetenschappelijke team van de Universiteit Leiden dat zich voortdurend bezig houdt met de Brexit.

 De bijeenkomst, die wordt gehouder bij Dirkwager in Arnhem, start om 15.00 uur (ontvangst vanaf 14.30 uur) en wordt omstreeks 17.30 uur afgesloten met een netwerkborrel. Deelname aan deze bijeenkomst is kosteloos. Er kunnen hiermee permanente opleidingspunten worden behaald,

Voor aanmelden: https://www.dirkzwager.nl/events/bedrijfsjuristenbijeenkomst-de-gevolgen-van-de-brexit-voor-nederlandse-ondernemingen.