ASPO presenteert definitieve programma en thema zilveren jubileumbijeenkomst: ‘Technische (tunnel)visie’

De vereniging  van riskengineers ASPO (Algemeen SchadePreventie Overleg) bestaat in 2019 25 jaar. Het zilveren jubileum wordt onder meer gevierd op 26 september a.s. met een lustrumbijeenkomst in het Nationaal Militair Museum in Soest met als  titel ‘Technische (tunnel)visie’.

Inmiddels heeft de vereniging het definitieve programma bekend gemaakt, dat van 13.00 tot 17.00 uur plaatsvindt. Er zullen drie gastsprekers rond het thema een presentatie verzorgen.

Als sprekers treden op: Marjolein van Asselt (Hoogleraar Risk Governance en Raadslid van de Onderzoeksraad voor Veiligheid), Ionica Smeets (Wiskundige en Hoogleraar Science en Communication aan de universiteit Leiden) en  Hans Böhm (Internationaal Meester schaken en radio & TV presentator)· In de pauze kunnen de aanwezigen simultaan schaken tegen Hans Böhm, Geïnteresseerden kunnen zich hiervoor opgeven  via: lustrum@aspo.nl.

De bijeenkomst wordt mede mogelijk gemaakt door hoofdsponsor Burghgraef van Tiel & Partners en de overige sponsors Allianz, Aon, Centraal beheer en Chubb.