ASPO-bijeenkomst op 23 mei a.s.: Arbeidsveiligheid voor de Risk Engineer bij Heineken inspecties, nieuwe ontwikkelingen in de sprinklertechniek en opslag van Li-ion batterijen


De vereniging  van riskengineers ASPO (Algemeen SchadePreventie Overleg)  organiseert op 23 mei a.s. een bijeenkomst op de vaste locatie Hotel Lapershoek in Hilversum. Het programma is andermaal veelomvattend: Arbeidsveiligheid voor de Risk Engineer bij Heineken inspecties, Nieuwe ontwikkelingen in de sprinkler techniek en de opslag van Li-ion batterijen.

Willem van Noppen (Het CCV) zal kort ingaan op de UPD voor rookmeldsystemen. Daarna verzorgt de  insurancemanager van Heineken een presentatie over de veiligheid bij inspecties, houdt Rob Overdijkink ( FSE support) een inleiding over de opslag van Li-ion batterijen en vertelt Constantijn Kok (brandweer) een verhaal over de Li-ion batterijen die de oorzaak waren van de brand bij Stella Fietsen en moeilijk/niet te blussen zijn). Tenslotte spreekt Arjan ten Broeke (Johnsons Control) over nieuwe ontwikkelingen in sprinklerbeveiliging.