Arthur van Essen en Pieter Jansen brengen hun consultancybedrijf BAIK Advisory meer onder de aandacht

Begin dit jaar hebben Arthur van Essen en Pieter Jansen hun reeds enkele jaren actieve consultancybedrijf nadrukkelijker onder de aandacht gebracht van de verzekeringswereld. “Hoewel we al enkele jaren actief zijn hebben we bewust besloten om mee zichtbaar te zijn via een gezamenlijk bedrijf  onder de naam BAIK Advisory. ‘Baik is het Indonesische woord voor ‘goed’.”

BAIK is een onafhankelijke, ervaren en integere adviesorganisatie die samenwerkt met bedrijven (waaronder de interne risicobeheerteams) en de verzekeringstoeleveringsketen om organisaties te helpen bij het beheren van verzekerbare risico’s, waardoor betere verzekeringsresultaten kunnen worden behaald. “Wij zijn onafhankelijke adviseurs en bieden oplossingen voor verzekeringsproblemen voor middelgrote tot grote bedrijven die hun verzekerings- en risicobeheerprogramma’s willen (her)ontwerpen. Wij hebben ervaring met het adviseren over en/of het behandelen van grote schadeclaims, captives, internationale verzekeringsprogramma’s en verzekeringsoplossingen op maat”, aldus beide partners.

Zij kunnen allebei bogen op een rijke, jarenlange ervaring in de verzekerings- en riskmanagementwereld. Arthur werkte ruim tien jaar als CEO & Country Manager bij AGCS en ruim 23 jaar in diverse  directie- en managementfuncties bij Marsh & McLennan. Pieter was onder meer 19,5 jaar actief bij Unilever als Global Insurance Manager, Director of Risk Management (VS) en Global Head of Insurance and Risk Control  en ruim 8,5 jaar  in verschillende risk- en insurance functies bij o.a Pon.

Voor meer info: www.baikadvisory.com.