Aon start op 26 maart a.s. nieuwe serie toekomstevents: ‘Perspectief: een andere kijk op ondernemingsrisico’s’

Aon gaat deze maand van start met een serie events waarin wordt ingegaan op de wereldwijde ontwikkelingen die  nu of in de nabije toekomst van invloed zijn op bedrijven en organisaties. Op 26 maart a.s. staat de eerste bijeenkomst op het programma die onder de naam ‘Aon’s Perspectief : een andere kijk op ondrnemingsrisico’s’ wordt georganiseerd.

De eerste bijeenkomst heeft als thema: ‘De impact van de stijgende zeespiegel’ en wordt gehouden  van 13.30 tot 17.00 uur gehouden in het Dordrechts Museum in Dordrecht.  Voorafgaand bestaat er de mogelijkheid om te nemen aan een rondleiding door het museum onder leiding van een professionele gids. Het officiële programma omvat presentaties van Sabrina Helmyr (directeur klimaatadaptatie Arcadis), Alex van den Doel (directeur Aon Global Risk Consulting)  en Peter van Wingerden ( oprichter Floating Farm), terwijl er ook een presentatie is over de St Elizabeths Vloed in het Hof.

Programma
In een toelichting op het programma stelt Aon: “Tijdens de eerste bijeenkomst focussen wij op de stijging van de zeespiegel. Wat zijn de gevolgen van het feit dat de zee ons land terugpakt? Welke scenario’s zijn er bij grote overstromingen in de toekomst? En aan welke oplossingen kunnen wij nu al werken?.”

De bijeenkomst van Aon’s Perspectief bestaat uit een interactief programma met prominente sprekers en inspirerende verhalen over klimaatadaptatie, de gevolgen van een stijgende zeespiegel, preventiemaatregelen en over hoe wij binnen Nederland samenwerken om goed om te gaan met het water. Bij dit thema vormt het Dordrechts Museum een passende locatie. “Stormen hebben Nederland altijd geteisterd. Zo zette in 1421 de Sint-Elisabethsvloed alles op zijn kop, toen de dijken van de toenmalige Groote of Hollandsche Waard doorbraken. Dit natuurgeweld komt in dit museum letterlijk dichtbij en u ervaart de verstrekkende gevolgen ervan”, aldus Aon.

12.00 uur Ontvangst en rondleiding, aansluitend lunch
13.30 uur Ontvangst overige gasten
14.00 uur Aanvang bijeenkomst – welkomstwoord Aon
14.15 uur Sabrina Helmyr, directeur klimaatadaptatie Arcadis
15.00 uur Alex van den Doel, directeur Aon Global Risk Consulting
15.30 uur Pauze
15.50 uur St. Elizabeths Vloed in het Hof
16.30 uur Peter van Wingerden, oprichter Floating Farm
17.10 uur Wrap up
17.15 uur Naborrel
18.30 uur Einde bijeenkomst  

Aanmelden voor deze bijeenkomst kan via  https://www.aonunited.com/aonsperspectief. Voor vragen en meer informatie: eventmanager Eline van Hees, tel. (06) 11 60 14 51; email:eline.van.hees@aon.nl