Aon organiseert op 5 maart a.s. event’ Organisational Resilience – de verdieping’ in Rotterdam

Op dinsdagmiddag 5 maart a.s. organiseert Aon het event ‘Organisational Resilience – de verdieping’. Tijdens deze bijeenkomst, die vanaf 13.30 uur (ontvangst vanaf 1300 uu) wordt gehouden in het VNAB Kennis- en Ontmoetingscentrum, wordt ingegaan  op de diverse dimensies van resilience, ofwel de veerkracht van organisaties. Naast plenaire sessies zijner een zevental workshops waaruit de deelnemers kunnen kiezen.

Naast het welkomstwoord door Alex van den Doel, Managing Director Aon Global Risk Consulting & COT,  zijn er presentaties van Elizabeth Queen, Vice President Risk Management bij Wolters Kluwer, en Martin van Staveren, schrijver van de bestseller (top 10 managementboek 2018) over risicoleiderschap. Elizabeth spreekt over haar best-in-class incident management-programma waarmee ze risk manager van het jaar is geworden in 2018. Martin van Staveren spreekt over de toepassing van risicoleiderschap in deze tijd van complexiteit en volatiliteit.

Workshops en ‘kelderbezoek’
Tijdens de zeven workshops worden onderwerpen behandeld als reputatiemanagement, risicoleiderschap, incidentmanagement, cyber, emerging risk-identificatie en toepassing van innovatieve risicofinancieringsinstrumenten in een verhardende verzekeringsmarkt. Daarnaast worden twee Management Games gespeeld: de eerste over een cyberincident en de tweede over identificatie van emerging risks.  Tijdens de pauzemomenten is er gelegenheid een kijkje te nemen  in de kelders van het voormalig bijgebouw van De Nederlandse Bank alwaar zich in het verleden de kluis van de voormalige Nederlandse Bank bevond.
Voor nadere informatie en aanmelden: Eline van Hees, eventmanager, tel. 06-11 60 14 51; email: eline.van.hees@aon.nl