Airmic verwelkomt nieuwe voorzitter Angela Iannetta

De Britse Riskmanagementorganisatie Airmic heeft een nieuwe voorzitter: Angela Iannetta. Tijdens de recent gehouden Algemene Vergadering stelde  vertrekkend voorzitter Tim Graham zijn opvolger, Angela Iannetta, voor. Graham was het afgelopen jaar voorzitter van Airmic en komt nu aan het einde van zijn ambtstermijn.Hij wordt opgevolgd door Angela Iannetta, een zeer ervaren risicoprofessional, medebestuurslid van Airmic en group head of risk and insurance bij British American Tobacco.


Tim blikte terug op het afgelopen jaar en zei dat Airmic nu gehoord wordt door de overheid en regelgevende instanties, samen met andere beroepsorganisaties. “We hebben een betrokken en divers bestuur, een actieve directie en commissies, en een geweldig Airmic team, geleid door Julia Graham. Maar niets zou de moeite waard zijn zonder onze leden en hun betrokkenheid, en weinig zou bereikt kunnen worden zonder onze partners en hun steun. We waarderen hen allemaal. De risico’s en kansen waarmee onze leden worden geconfronteerd, worden steeds complexer en veranderen steeds sneller,” aldus  de vertrekkend voorzitter.


“Ons antwoord zal ook blijven groeien en veranderen. We zullen nadenken over nieuwe zakelijke kansen, maar tegelijkertijd onze huidige mogelijkheden koesteren”, vervolgt hij. “Airmic gaat 2023 in, ons jaar van de ‘Diamanten Verjaardag’, met een optimistische blik over de horizon en met onze leden en partners aan onze zijde. Ik kan niet genoeg uitdrukken hoezeer het mij een eer is geweest om de afgelopen vijftien maanden voorzitter van Airmic te zijn.”