Adfiz verzamelt Corona-vragen van leden om deze vervolgens samen met speciale taskgroep van het Verbond te (laten) beantwoorden

Adfiz verzamelt  Corona-vragen van leden om deze vervolgens samen met speciale taskgroep van het Verbond te (laten) beantwoorden, zo blijkt uit een artikel op de website. “De bijzondere situatie waarin we als land op dit moment verkeren kan nieuwe vraagstukken opwerpen over verzekeren en financiën. Wij hebben met Verbond van Verzekeraars afgesproken deze vragen te verzamelen en met hun taskgroep corona te overleggen en beantwoorden. Je kunt je vragen mailen aan info@adfiz.nl.”

“Een voorbeeld van een nieuw en onvoorzien vraagstuk waar leden ons al mee weten te vinden is veranderend ondernemerschap, zoals bijvoorbeeld restauranthouders die nu voorraad verkopen of een bezorgdienst starten. Zo’n andere hoedanigheid kan gevolgen hebben voor de verzekeringen, bijvoorbeeld het zakelijk gebruik van auto’s of productaansprakelijkheid. Deze en al je andere vragen overleggen wij met het Verbond.

Antwoorden verzamelen wij en het Verbond op speciale pagina’s. Daar houden we ook de reeds gestelde vragen bij waarop het antwoord nog niet bekend is. Via de ledenberichten houden we je op de hoogte van nieuw beantwoorde vragen. Waar relevant zullen we het ook vertalen in klantberichten die via Finfin van Adfiz ter beschikking worden gesteld. Alle informatie over corona vind je vanaf nu op www.adfiz.nl/corona.”