Aanstelling Sjoerd Laarberg als CEO Alpina Group meest gelezen bericht in juli

De aanstelling van Sjoerd Laarberg als CEO van de Alpina Group is  met 587 views het meest gelezen bericht in de maand juli op op de website van Risk & Business.  Op korte afstand  volgen de nieuwe funcie van Young Talent Award-winnaar Max Hollemans bij Veerhaven Assuradeuren,, de verhuizing van VGA Verzekeringen, de benoeming van Erwin Henkes als directeur bij DUPI en het artikel waarin Vanbreda haar ambitieuze groeiplannen bekend maakt.

De Top-10 wordt gecompleteerd door de nieuwe functie van Emil Janssens bij Allianz Commercial, de overstap van Gielijn Arends van MS Amlin naar elipsLife,  het in memoriam van Richard Huijsman (BELFOR Nederland), de benoeming van Thomas Mailliant als CEO bij Allianz en de uitbreiding bij Howden met twee schadebehandelaars.

 In juli werd de website van Risk & Business bezocht door 36.855  brancheprofessionals, gemiddeld 1.189 per dag, minder dan de 36.855  (1.367 per dag) vorig jaar juli. In de eerste zeven maanden van dit jaar bezochten 303.301 personen de website, 25.403 views meer dan de 278.898 een jaar eerder.