13 maart: Workshop Van Traa, Sedgwick en Boelaars & Lambert over rechten en plichten Incoterms


Bij 74% van ondernemers bestaat onduidelijkheid over de rechten en plichten van de verschillende Incoterms (International Commercial Terms), een internationale standaard over de rechten en plichten van de koper en verkoper bij internationaal transport van goederen, ontwikkeld en gepubliceerd door de Internationale Kamer van Koophandel (ICC). Reden voor Van Traa Advocaten, Sedgwick en Boelaars & Lambert om relaties uit te nodigen voor een workshops over  Incoterms.

Tijdens deze workshop zullen juridische specialisten van Van Traa advocaten, schade-experts van Sedgwick en verzekeringsmakelaar Boelaars & Lambert de aanwezigen op interactieve wijze meenemen in de wereld van internationale transportrisico’s, kennis bijbrengen en handvatten bieden om de transportrisico’s te verkleinen.

Sprekers
Dé specialisten op het gebied van logistieke schades, Steven Oude Alink (Van Traa Advocaten) en Ton Schox (Sedgewick), gaan in op de rechten en plichten op grond van de verschillende Incoterms en laten veelvoorkomende schades in de logistieke sector zien. Daarna zullen Danny Monjé (Directeur Verzekeringtechniek Boelaars & Lambert) en Robert de Haan(Van Traa Advocaten) aan de hand van praktijkvoorbeelden toelichten hoe risicomanagement kan helpen bij het verkleinen van transportrisico’s.

Deze workshop is vooral bestemd medewerkers bij handelshuizen, commodity traders, expediteurs, verzekeraars en betrokkenen bij internationale handel. De gratis bij te wonen bijeenkomst wordt gehouden van 15.30 uur tot 18.30 uur op het kantoor van Van Traa Advocaten (Minervahuis II, Meent 94, 3011 JP) in  Rotterdam. Na de workshop is er een netwerkborrel.

Voor meer info en aanmelden: https://www.boelaarsenlambert.nl/boelaars/over-ons/agenda/workshop-incoterms/index.xml