WTW Direct & Facultatief zet uitbreiding voort met benoeming Victor de Jager tot Head of Property voor Europa


WTW heeft  de benoeming aangekondigd van Victor De Jager als Hoofd Property voor Europa, met als standplaats Amsterdam en rapporterend aan Garret Gaughan, Head of Direct & Facultative en Anne Pullum, Head of Europe and Head of Commercial Risk and Broking (CRB), Europe.

De Jager was de afgelopen bijna 6,5 jaar  actief bij Allianz Global Corporate & Specialty (AGCS), waar hij leiding gaf aan de Global Practice Group for Property. Hij is sinds 2001 werkzaam in de verzekeringsbranche en werkte daarvoor gedurende 7,5 jaar bij AIG/Chartis, 5,5 jaar bij H.W. Assurantiën en bijna 2,5 jaar bij Royal & Sun Alliance.

De Jager heeft uitgebreide ervaring in het managen van multinationale accounts en het leveren van complexe oplossingen voor de plaatsing van complexe Property-risico’s. In zijn nieuwe functie zal De Jager samenwerken met de leiding van het Europese makelaarsbedrijf om ervoor te zorgen dat de placement strategy  het beste van de wereldwijde markt en WTW naar de klanten brengt. Hij zal ook verantwoordelijk zijn voor de ontwikkeling van risk solutions-oplossingen namens klanten, waarbij hij nauw zal samenwerken met andere regionale leiders op het gebied van vastgoed wereldwijd.

Anne Pullum, Head of Europe and Head of CRB, Europe WTW, licht toe: “WTW heeft nu een ‘magnetische aantrekkingskracht’ voor talent uit de sector en we zijn ons stevig aan het vestigen als de toonaangevende wereldwijde gespecialiseerde makelaar in vele sectoren en branches. Victor zal een sleutelrol spelen door zijn regionale kennis en ervaring in te zetten om onze klanten nieuwe oplossingen en capaciteit te bieden vanuit de wereldwijde markt.”

Garret Gaughan, Head of Direct & Facultative bij WTW, voegt hieraan toe: “Wij zijn verheugd Victor te mogen verwelkomen in het WTW-team. Hij brengt uitgebreide ervaring in de sector met zich mee en zijn benoeming valt samen met de voortdurende uitbreiding van onze wereldwijde Property & Casualty-activiteiten. Victor komt bij ons op een ongelofelijk spannend moment voor onze wereldwijde Property & Casualty-activiteiten, nu we onze propositie blijven versterken en onze klanten blijven ondersteunen met innovatieve oplossingen. De benoeming van Victor laatzien dat wij ons blijven inzetten om het beste talent te werven ter ondersteuning van onze wereldwijde Property & Casualty collega’s.”