Scripties over brandveiligheid gezocht voor NIPV-VVBA-scriptieprijs 2023

Ben jij in 2022 of 2023 afgestudeerd? Heeft jouw onderwerp te maken met brandpreventie, repressie, nazorg of brengt het met fire engineering de juiste verbanden tussen de schakels in de veiligheidsketen? Stuur dan je scriptie in!

De Vereniging van Brandveiligheidsadviseurs (VVBA) en NIPV loven dit jaar voor de elfde keer de NIPV-VVBA-scriptieprijs uit. De prijs is ingesteld voor de meest innovatieve, spraakmakende, relevante of fundamentele master- of bachelorthesis over brandveiligheid.

Voor de scripties gelden de volgende voorwaarden: 

  • De scriptie is geschreven ter afronding van een master- of bacheloropleiding in 2022 of 2023 aan een Nederlandse onderwijsinstelling of door een Nederlandse student aan een buitenlandse onderwijsinstelling.
  • De scriptie is in het Nederlands of Engels opgesteld en heeft een omvang van tenminste 15 ect (420 studiebelastingsuren).
  • De scriptie is door de onderwijsinstelling met ten minste een voldoende beoordeeld.

Bekijk ook de uitgebreide beschrijving van de criteria van deelname op pagina 2 van onderstaande flyer.Flyer NIPV-VVBA-scriptieprijsNIPV-VVBA-scriptieprijs 2023
Pdf | 108 KB | 07-02-2023

Beoordelingscriteria

Belangrijke criteria in de beoordeling van de scriptie zijn de actualiteit en maatschappelijke relevantie van het onderwerp, de mate van innovatie, de toepasbaarheid, de diepgang en het wetenschappelijk niveau.PDe VVBA en NIPV stellen voor de winnaar een geldbedrag van € 1.200 beschikbaar. Dit is te besteden aan verdere persoonlijke ontwikkeling in het vakgebied van brandveiligheid.

Stuur de scriptie in pdf-formaat vóór 1 april 2023 naar Esther Nieuwenkamp: e-mail e.nieuwenkamp@peutz.nl.De genomineerden worden bekendgemaakt tijdens de expertclass Next Generation aan de TU Eindhoven op 21 april 2023. De genomineerden mogen hun scriptie kort presenteren tijdens het International Congress Fire Safety & Science op 7 en 8 juni 2023 bij NIPV in Arnhem, waar de winnaar bekend wordt gemaakt.