Ruud Vredeveld kondigt vertrek uit de branche aan na 45 jaar

Na 45 jaar in de verzekeringsbranche te hebben gewerkt heeft Ruud Vredeveld gisteren (28 februari jl) via LinkedIn zijn vertrek aangekondigd. “Ik heb besloten om Intermont Assuradeuren B.V. per 1 maart te verlaten. Het is vreemd om deze beslissing na bijna 20 jaar afscheid te nemen. Het is een persoonlijke keuze en er is meer in de wereld dan werken alleen !”

Hij vervolgt: “Dit zijn van die momenten waarbij je terug gaat kijken en dan ben ik er best trots op om Intermont te hebben mogen leiden naar een premieomvang, over de diverse branches, van € 110 miljoen met de daarbij mooie resultaten voor onze maatschappijen.Ik vond het een voorrecht om onze Nederlandse- en buitenlandse verzekeraars te mogen vertegenwoordigen.Ik wil graag alle bekenden danken, die het mogelijk hebben gemaakt dat ik zo blij terug op deze afgelopen 20 jaar kan kijken.”

Ruud vervulde de afgelopen 8,5 jaar de functie van directeur bij Intermont Assuradeuren en daarvoor ruim 19 jaar in dezelfde functie bij Raetshagen Assuradeuren. Eerder werkte hij vier jaar als Manager Marine bij Generali, bijna 6,5 jaar in dezelfde functie bij de Nederlandse Assuradeuren Groep (NAG) en ruim 15 jaar bij Scheuer/Willis Scheuer/Willis, onder meer als Claim Manager.