Nieuw webinar NIBE-SVV op maandag 5 oktober: ‘Compliance: over Richtlijnen, Risico’s en Red Flags’

NIBE-SVV zendt op maandag 5 oktober a.s. een nieuw webinar uit met als titel: ‘Compliance: over Richtlijnen, Risico’s en Red Flags’. Het webinar maakt deel uit van de succesvolle reeks ‘Focus op vakmanschap’. Deze keer is Dick Alblas te gast, financieel juridisch expert, advocaat bij Vos & De Lange Advocaten en kerndocent bij de UvA Academie voor Bank en Verzekeringen. Hij gaat in op de trends en ontwikkelingen op het gebied van compliance. Het webinar is kosteloos live te bekijken van 20.30 tot 21.15 uur.

Tijdens het webinar op 5 oktober a.s. gaat Jeanette Hadderingh (directeur NIBE-SVV) in gesprek met Dick Alblas over compliance en de grote hoeveelheid aan actualiteiten daaromheen. Ook bespreken ze de trends in frauderegelgeving, digitalisering, preventie, monitoring en innovatie. Wat zijn de gevolgen die deze trends hebben voor de werkzaamheden in de financiële sector? Welke impact hebben corona, privacyregels en zorgplicht? Wat is de rol van de toezichthouder? Hoe zit het met de nieuwe leidraden en welke plichten komen daaruit naar voren? En, kan er worden samengewerkt in de sector? Op deze en andere vragen wordt antwoord gegeven in het webinar van NIBE-SVV.

Programma webinar

  • Spraakmakende casus: vragen stellen, herkennen, red flags
  • Het belang van compliance
  • Impact van corona, privacyregels, monitoring en zorgplicht
  • Klantbelang versus bedrijfsbelang: de dilemma’s
  • Nieuwe leidraden en plichten die daaruit naar voren komen


Interactief

De webinars uit de reeks ‘Focus op vakmanschap’ worden vooral vanwege hun interactieve karakter goed bekeken. Kijkers kunnen via de chatfunctie gedurende de live-uitzending vragen stellen. Het webinar is ook op een later tijdstip on demand terug te kijken. Vragen stellen is dan echter niet meer mogelijk. Deelnemen is kosteloos.

Datum en tijd

Maandag 5 oktober van 20.30 tot 21.15 uur

Aanmelden

Aanmelden voor het webinar ‘Compliance: over Richtlijnen, Risico’s en Red Flags’ kan via deze link.

https://live4.easywebinar.eu/nibesvv/05okt2020/registratie