NARIM-congres op 27 en 28 september in teken van zilveren jubileum

Ter gelegenheid van het 25-jarig jubileum organiseert NARIM op maandag 27 en dinsdag 28 september a.s. een tweedaags NARIM Congres. Reden om het congres, dat normaliter in mei plaatsvindt, te verschuiven naar het najaar is de wens om elkaar persoonlijk te kunnen ontmoeten, zo meldt de brancheorganisatie van risk- en insurancemanagers.

Afgelopen jaar vond het congres vanwege corona ook later plaats dan gebruikelijk. “Ook al was het een bijzonder geslaagd evenement waarbij de deelnemers elkaar ook echt – zij het online – persoonlijk konden spreken, gaat de voorkeur toch uit naar een live congres.”, benadrukt de NARIM.

“De meerwaarde van persoonlijk contact is evident. Ons vak bestaat voor de helft uit het ontmoeten van mensen en met elkaar in gesprek zijn. Ik ben positief gestemd: als we het voorjaar ingaan en er komt een vaccin beschikbaar, dan zouden we medio 2021 weer enigszins ‘normaal’  kunnen functioneren. Ik heb goede hoop dat wij het NARIM Congres 2021 in september fysiek zouden kunnen organiseren”, aldus Adri van der Waart.