Lunch & Learn VNAB: Brexit, de ontknoping

Maandag 7 december a.s. organiseert de VNAB  van 12.00 tot 13.00 uur een online Lunch & learn-bijeenkomst over de Brexit. Deal, no deal of toch weer een uitstel? De Brexit nadert haar ontknoping. Erik Poorthuis en Roderick Watson van NautaDutilh praten de deelnemers bij over de laatste ontwikkelingen op het gebied van Brexit en de gevolgen voor verzekeraars en makelaars.

Centraal staat hierbij het einde van het transitiejaar 2020 en hoe het verder gaat na 1 januari 2021. Hoe hebben verzekeraars en makelaars zich hierop voorbereid? Wat zijn de gevolgen voor het aanbieden van nieuwe polissen? En wat zijn de gevolgen voor de uitleg en het servicen van bestaande polissen?

Erik Poorthuis is advocaat en solicitor bij de prakijkgroep Dispute Resolution op het Amsterdamse en Londense kantoor van NautaDutilh. Erik adviseert en procedeert op het gebied van verzekeringsdekking, complexe claims, verzekeringsdistributie, zorgplicht, en de toezichtrechtelijke aspecten van het verzekeringsrecht.Roderick Watson is advocaat bij de praktijkgroep Financial Regulatory op het Amsterdamse kantoor van NautaDutilh. Hij adviseert financiële ondernemingen, zoals verzekeraars en verzekeringsagenten, over financieel toezichtrecht.

 Aanmelden